Kalender

Alle weetjes van onze club!

Maart:

 

* Openingsrit dagwandeling op 4 maart 2018 het Teusserspad. Vertrek om 10.00 uur aan de stallen te Meerbeek. Ongeveer 22 km.(Rekening houdend met het weer!) Versnapering zelf voorzien voor de hongerige buikjes.

Voor Menners en ruiters.

Afgelast!

 

April:

 

* Weekend naar Someren(Nederland) van vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april 2018.

Indien men mee wil, gelieve Jozef ervan op de hoogte te brengen!

Voor Menners en ruiters.

 

* Bloesemtocht dagwandeling te Assent op zondag 22 april 2018, eten en drinken zelf te voorzien. Vertrek met vervoer aan de stallen van Meerbeek. Geef een seintje indien men mee wil aan Jozef.

Voor Menners en ruiters.

 

Mei:

 

* Dagwandeling van Tielt-Winge naar Scherpenheuvel en terug op 6 mei 2018. Vertrek met vervoer aan de stallen. Indien interesse seintje aan Jozef. Eten en drinken zelf te voorzien.

Voor Menners en ruiters.

 

* O.T.B. een rit door onze koetsen aangeboden voor gehandicapten op woensdag 9 mei 2018.

Alleen voor de koetsen.

 

* Weekend naar Graide(Ardennen) van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei 2018.

Alleen met reservatie aan Jozef kan men mee.

 

Juni:

 

* Dagwandeling gaat uit van de Fjordenclub, vertrek aan de stallen te Meerbeek op zondag 10 juni 2018. We volgen die dag de Centaurroute.

Voor Menners en ruiters.

 

* Op zaterdag 16 juni 2018 gaat onze eigen BBQ terug van start deze zal georganiseerd worden door de 2 clubs, Centaurmenners en Centaurruiters. Wij verwachten dan ook van jullie dat je zeker deze dag vrij bent om te komen helpen. Verdere informatie hierover volgt later.

 

Juli:

 

* Dagwandeling op zondag 8 juli 2018 in het Meerdaalwoud. Vertrek in Oud-Heverlee rond 10.00 uur. Is geschikt voor menners en ruiters.

 

* Lang weekend naar de Eifelranch(Duitsland) van donderdag 12 juli tot en met zondag 15 juli 2018. Indien men mee wil laat Jozef iets weten.

 

Augustus:

 

* Dagwandeling te Golderheide op zondag 5 augustus 2018. Uitgestippelde wegen voor menners en ruiters. Informatie volgt later nog.

 

* Dagwandeling Witloofroute op zondag 19 augustus 2018. Vertrek om 10.00 uur aan de stallen van Meerbeek. Versnapering zelf te voorzien.

 

Oktober:

 

* Dagwandeling naar de wijding van Tervuren op zondag 28 oktober 2018. Vertrek aan de stallen rond 10.00 uur. Wandeling naar Tervuren daar aangekomenvolgen we de stoet daarna de wijding en keren dan terug met onderweg een kleine stop om iets te eten en te drinken.

Wandeling hangt wel af van de weersomstandigheden die dag)

 

November:

 

* Dagwandeling naar de wijding van Berg op zondag 11 november 2018. Vertrek aan de stallen ook rekeninghoudend met het weer die dag.

 

December:

 

Jaarlijks Nieuwjaarsfeest met DJ!

 

 

 

 

 

Nota:

 

 

Indien er nog vragen zijn of iets niet duidelijk is of een reservatie gelieve dan contact op te nemen met onze voorzitter Jozef.

 

 

 

Veel succes met de wandelingen en trips!